Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

در حالی رانندگان و کامیونداران در شبکه های اجتماعی به طور مداوم از کمبود سوخت گازوئیل در نقاط مختلف کشور خبر می دهند،  یک جایگاه دار سوخت از مبنا قرار دادن میزان فروش مدت مشابه سال قبل بدون توجه به علت کاهش فروش سال گذشته برای اختصاص سهمیه سوخت را ستم مضاعفی به جایگاه داران و کامیونداران توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز،  مراد جلیلیان با بیان این مطلب به خبرنگار تین نیوز گفت:  این روش توان ادامه فعالیت از جایگاه داران را گرفته و ادامه فعالیت اقتصادی جایگاه داران و کامیونداران را محدود و زیان آور کرده است.

وی افزود:  ایجاد صف های طولانی کامیون ها در جایگاه ها و خرید آزاد گازوییل بی کیفیت از تعویض روغنی ها که سهمیه مازاد ادوات کشاورزی منطقه را به نرخ لیتری 1000 تا 1200 تومان به فروش می رسانند از جمله پیامدهای نحوه اختصاص سهمیه سوخت به جایگاه ها است.

بیشتر بخوانید: دلیل تعطیلی جایگاه های سوخت گازوئیل در آذربایجان غربی مشخص شد خرید بدون دغدغه گازوئیل؛ مطالبه به حق رانندگان و جایگاهداران حذف سهمیه‌بندی گازوئیل؛ راهکار حل مشکلات رانندگان و جایگاهداران

این جایگاه دار عنوان کرد: متاسفانه مسئولان شرکت پخش فرآوردهای نفتی و همچنین مسئولان سیاسی استان کرمانشاه هم از کنار این مشکلات عبور کرده و در مقابل مشکلات و اعتراضات جایگاهداران استان کرمانشاه و کامیونداران سکوت می کنند.

جلیلیان در مورد دلیل کاهش فروش گازوئیل در سال گذشته که اکنون مبنای تخصیص سهمیه سوخت به جایگاه ها قرار گرفته است، گفت: درسال ۹۹ به علت کرونا قرنطینه شدید در استان ها داشتیم و کامیون های محدودی اجازه تردد به برخی مناطق را داشتند و تحریم ها وعدم وجود بار در بنادر هم مزید بر علت شد تا فروش جایگاه ها به شدت کاهش پیدا کند و متاسفانه شرکت پخش فراورده های نفتی نیز همان ماه را مبنای سهمیه سال جاری قرار می دهد.

به گزارش تین نیوز، او با بیان این که لازم است میانگین فروش در زمانی که مشکلات کرونا و تحریم ها وجود نداشت، مبنا قرارگیرد، بیان کرد: در منطقه کرمانشاه جایگاه هایی هستند که سهمیه  روزانه آنها ۷ تا ۸۰۰۰ لیتر است و آن هم جایگاه هایی که در مسیر بزرگراه غرب به جنوب قرار دارند و با این میزان سوخت، حداکثر  ۲تا۳  ساعت می توانند کار کنند.

جلیلیان عنوان کرد: متاسفانه بسیاری از رانندگان هم نبود و کمبود گازوییل را بر نمی تابند و به این دلیل به طور مرتب ببین راندگان و کارگران جایگاه درگیری فیزیکی صورت می گیرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی اختصاص سهمیه سوخت تین کشاورزی بزرگراه جایگاه سوخت سهمیه سوخت کاهش مصرف سوخت سوختگیری کامیون سهمیه گازوئیل فروش گازوئیل طرح پیمایش کمبود گازوئیل کمبود سوخت شرکت پخش فرآورده های نفتی تعطیلی جایگاه سوخت گازوئیل آزاد جایگاه ها تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۱۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مصطفی سعیدی سیرایی» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

با توجه به شکل گیری جریان‌های سیاسی جدید و تغییر موازنه قدرت بین اکثریت اصولگرای سنتی و رویش‌های جدید انقلابی، مجلس دوازدهم باید از پویایی و نشاط سیاسی ویژه ای برخوردار باشد و لابی گری های مرسوم بهم بخورد و در مجموع با درصد قابل توجه نمایندگان انقلابی امیدواریم شاهد تغییرات محسوس به نفع مردم باشیم.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

نقشه راه اجرای برنامه هفتم توسعه، واقعی دیدن بودجه‌ها و جلوگیری از ناترازی بودجه. به فرمایش مقام معظم رهبری ام الخبائث ناترازی بودجه است.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

به دلیل حوزه تخصصی اینجانب و کمبود سرانه‌ها و زیر ساخت‌ها در حوزه انتخابیه حتی الامکان در کمیسیون برنامه و بودجه حضور پیدا خواهم کرد.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

کمبود زیرساخت‌ها و عدم نظارت دقیق بر عملکرد مدیران و غیربومی بودن آنها از اساسی‌ترین مسائل ما در استان البرز است که علیرغم نزدیکی به مرکز جزو محروم‌ترین استان‌ها با بیش از ۶۰ محله محروم هستیم که نیازمند رسیدگی فوری هستند.

کد خبر 6098773

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • گازوئیل قاچاق زیر بار آهک
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • رویداد اکسپو ایران و دفع ۶۰۰ تاجر به دلیل کمبود هتل در تهران
  • انهدام 237 شناور حامل گازوئیل قاچاق و کشف 3.7 میلیون لیتر سوخت در هرمزگان
  • کشف بیش از ۳میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزها از ابتدای سال تاکنون
  • عرضه «روایت تولید» در نمایشگاه کتاب تهران
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای